За Ninplay®

NinPlay е канал за игри каде што можете да ги играте сите игри само со едно месечно плаќање

30-дневен бесплатен пробен период

Играјте колку што сакате. Инсталирајте ја апликацијата и почнете да уживате во забавата!

Премиум

$ 1300 вредност игри за една месечна претплата.

Топ 500 игри

Играј 500 возбудливи игри на Android.
Новите игри се додаваат секоја недела.

Детски клуб

Детски игри со родителска контрола, со над 200 врвни апликации за деца, децата и родителите имаат доволно апликации за да играат со години!

Играј Офлајн

Вие не треба да имате WiFi за да уживате во нашите игри. Продолжете да играте дури и кога не можете да бидете онлајн.

Нема скриени додатоци

Целосна верзија на игри без прекини и скапи купувања во апликација.

Мултиплеер игри

Играјте заедно со пријателите и семејството со часови забава.

Сплит екран

Понекогаш, сакате да играте игри со вистинска личност која седи до тебе. Ние ве покриваме.

Откажете во секое време

Ние би сакале да останете, но можете да го откажете месечниот план во секое време. Ќе можете да ги играте вашите игри до крајот на важечкиот период на плаќање.

Повеќе јазици

NinPlay® е достапен на 27 јазици. Играјте ги нашите игри на јазици од целиот свет.

Претстојни игри

★ ★

Bob the Robber 4

Get ready for action! Bob The Robber 4 is an all new sneaking adventure puzzle, built from the ground up to work best on your phone or tablet

★ Ranking on Google Play Store: #1 in 14 Countries

★ Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date 08.02.19

7 differences - Game for kids

7 differences is an observation game for kids using the most beautiful images in the Chocolapps catalog.Your kids will have fun trying to find the various errors which are introduced into the different pictures.

★ Ranking on Google Play Store: #100 in 63 Countries

★ $0.99 on Google Play Store - Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 08.02.19

My Fire Station: Game For Kids

Your little firefighters have a mission: to put out fires and save lives! Have fun with your kids as you discover the fascinating world of firefighters through four entertaining scenarios: the captain's office, the garage, a rural fire, and a city fire!

★ Ranking on Google Play Store: #100 in 17 Countries

★ $0.99 on Google Play Store - Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 15.02.19

Vikings: an Archer's Journey

With its minimalist graphic style, this mix between a shoot 'em up and infinite runner game will delight a whole range of players: this shooting game iseasy to learn but difficult to master!

★ Ranking on Google Play Store: #100 in 33 Countries

★ Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 15.02.19

The 3 Little Pigs - Storybook

Three little pigs decide to go on an adventure and build their own houses. Little do they know that the wolf, who saw them arrive in the forest, wants to eat them, thankfully without much success.

★ Ranking on Google Play Store: #100 in 8 Countries

★ $2.49 in Google Play Store - Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 01.02.19

Bob The Robber 3

🔦 Bob is going underground on a mission to save the world 🔦Bob joins the good guys to fight against an international conspiracy. Only you can help him!

★ Ranking on Google Play Store: #5 in 16 Countries

★ Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 01.02.19