За Ninplay®

NinPlay е канал за игри каде што можете да ги играте сите игри само со едно месечно плаќање

30-дневен бесплатен пробен период

Играјте колку што сакате. Инсталирајте ја апликацијата и почнете да уживате во забавата!

Премиум

$ 1300 вредност игри за една месечна претплата.

Топ 500 игри

Играј 500 возбудливи игри на Android.
Новите игри се додаваат секоја недела.

Детски клуб

Детски игри со родителска контрола, со над 200 врвни апликации за деца, децата и родителите имаат доволно апликации за да играат со години!

Играј Офлајн

Вие не треба да имате WiFi за да уживате во нашите игри. Продолжете да играте дури и кога не можете да бидете онлајн.

Нема скриени додатоци

Целосна верзија на игри без прекини и скапи купувања во апликација.

Мултиплеер игри

Играјте заедно со пријателите и семејството со часови забава.

Сплит екран

Понекогаш, сакате да играте игри со вистинска личност која седи до тебе. Ние ве покриваме.

Откажете во секое време

Ние би сакале да останете, но можете да го откажете месечниот план во секое време. Ќе можете да ги играте вашите игри до крајот на важечкиот период на плаќање.

Повеќе јазици

NinPlay® е достапен на 27 јазици. Играјте ги нашите игри на јазици од целиот свет.

Претстојни игри

★ ★

KidECook - Kid's Cooking Game

The app for little chefs!Your child can make stacks of recipes in a fully-equipped kitchen without getting dirty! Kid-eCook teaches your child about weights and measures, and how to mix different foods together and cook them

★ Ranking on Google Play Store: #100 in 13 Countries

★ $0.99 in Google Play Store - Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date 18.01.19

Brick Breaker Star: Space King

Introducing the best Brick Breaker game that everyone can enjoy.Enjoy various missions and addictively simple play control.

★ Ranking on Google Play Store: #5 in 58 Countries

★ Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 18.01.19

Flippy Knife

Learn how to flip knives like a pro, to make a great combos and never miss! Become a true master of 7 different locations and get a great collection of famous knives, swords, axes and fantasy legends!

★ Ranking on Google Play Store: #1 in 47 Countries

★ Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 25.01.19

Pinocchio - Kids' Storybook

Geppetto is an old carpenter. Dreaming of having a son, he makes a puppet in a piece of wood. Much to his surprise, one morning he discovers that the puppet talks and walks. He decides to call it Pinocchio, and with the help of a fairy, his wildest dream comes true.

★ Ranking on Google Play Store: #100 in 9 Countries

★ $2.49 in Google Play Store - Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 25.01.19

The 3 Little Pigs - Storybook

Three little pigs decide to go on an adventure and build their own houses. Little do they know that the wolf, who saw them arrive in the forest, wants to eat them, thankfully without much success.

★ Ranking on Google Play Store: #100 in 8 Countries

★ $2.49 in Google Play Store - Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 01.02.19

Bob The Robber 3

🔦 Bob is going underground on a mission to save the world 🔦Bob joins the good guys to fight against an international conspiracy. Only you can help him!

★ Ranking on Google Play Store: #5 in 16 Countries

★ Free to play on NinPlay

★ No in game advertising or in game purchases

★ Launch Date: 01.02.19